Vælg en side

OM FLENSBORG (H)

Flensborg

Tivoli

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget.

Hovedbanegården

Københavns Hovedbanegård, København H eller i daglig tale blot Hovedbanegården eller Hovedbanen er Københavns hovedbanegård.

Nyhavn

Nyhavn er et havnekvarter i København, som er et af byens mest besøgte turistmål. Havnen blev udgravet fra 1671 til 1673.

Operaen

Operaen på Holmen i København er Danmarks nationalopera. Den blev indviet af dronning Margrethe 2. den 15. januar 2005.

Hotel D’angleterre

Hotel d'Angleterre er et dansk hotel på Kongens Nytorv i København

Glyptoteket

Glyptoteket er et museum. Ny Carlsberg Glyptoteks stifter, brygger Carl Jacobsen, var en passioneret kunstsamler, som samlede antik og moderne kunst fra hele verden.

Børsen

Børsen er en bygning på Slotsholmen i København. Den blev opført i 1620'erne som handelsbygning af Christian IV og fungerede helt op i 1800-tallet som varebørs.

Langebro

Langebro er en dobbeltfaget klapbro i København, der forbinder Sjælland og Amager. Broen er tegnet af arkitekt Kaj Gottlob og er indviet i 1954.

Marmorkirken

Marmorkirken er en kirke i Frederiks Sogn. Dens officielle navn er Frederiks Kirke. Den ligger som et fokuspunkt i den del af København, som kaldes Frederiksstaden.

Mastekranen på Københavns Havn

Frederik 5.s mastekran på Holmen i Københavns havn ... Den i Danmark bedst kendte mastekran er formodentlig Mastekranen på Holmen i København.

Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke ligger i Sankt Annæ Gade på Christianshavn i Københavns Kommune. Kirken er mest kendt for sit spiralsnoede spir.

CopenHill

Copenhill giver besøgende mulighed for fede bjergsportsaktiviteter i en storby uden nævneværdige højdemeter og er spektakulær og innovativ i ordenes yderste potens.

Telefonkiosk på Kongens Nytorv

Fritz Kochs telefonkiosk her er den første som blev opstillet i København - inde på Kongens Nytorv den 1. juni 1896. Den har stået lidt forskellige steder på Christianshavns torveplads.

Christiansborg

Christiansborg Slot, eller blot Christiansborg, på Slotsholmen i det centrale København er hjemsted for Danmarks parlament, Folketinget.

Københavns Rådhus

Københavns Rådhus ligger på Rådhuspladsen i København. Det er tegnet af arkitekten Martin Nyrop, som var inspireret af Rådhuset i Siena, Italien.

Christianshavn

Christianshavn, der er et område bestående af små øer, er kendt for sin hippe cafékultur og kanaler med farverige husbåde.

Interaktiv Flensborgplakat

Bevæg musen over de runde felter til venstre på plakaten og se hvilken bygning, vartegn eller seværdighed, der er med på plakaten.

Fakta om Flensborgplakaterne

Flensborgplakaterne er designet og produceret af danske Vilakula. Flensborgplakaterne er nogle af de smukke byplakater, som Vilakula har produceret og plakaten er lavet med allerstørste kærlighed til byen og byens borgere.

Ligesom alle vores andre plakater, er Flensborgplakaterne trykt på 200 gram semimat kvalitetspapir, der naturligvis er FSC® mærket, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vilakulas design er i skandinavisk stil, med flotte farver, elegant grafisk udtryk med sans for detaljer.

Køb Flensborg-plakaterne

Du kan købe Flensborgplakaterne her. Plakaten laves i 2 forskellige størrelser.

  • 30×40 cm
  • 50×70 cm

Du kan tilkøbe en ramme til plakaten. Bestiller du plakaten med ramme, modtager du plakat og ramme, samlet – så den er lige til at hænge op. Du kan vælge følgende rammer:

  • Sort ramme
  • Hvid ramme
  • Naturlig egetræ

PRISER:

30×40 cm plakat + valgfri ramme = 498 kr.
50×70 cm plakat + valgfri ramme = 698 kr.

Om Flensborg

Der er

Flensborg og området omkring

Flensborg

Kontakt

VILAKULA IVS
Pyramiden, Birkemose Alle 37
6000  Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 89885005
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: kundeservice@vilakula.dk 
(Vi svarer indenfor 24 timer)

 

Hvad kan vi gøre for dig?

14 + 11 =

0
Indkøbskurv