Vælg en side

Om Vilakula

Vilakula er en dansk plakat-virksomhed med stor kærlighed til de smukke danske byer.

Vores mål er at bringe bygninger, attraktioner og seværdigheder fra danske byer og områder – ind i de danske hjem i smukke illustrationer med flotte farver og former.

Vis hvilken by du elsker

Danmarks byer er skønne. Vi har smukke, spændende og interessante detaljer i alle kanter og områder af landet. Vi ser stort på Udkantsdanmark – og nyder at illustrere de smukke bygninger, de enestående monumenter og flotte seværdigheder.

Hos VILAKULA arbejder vi længe med detaljerne og vi arbejder gerne længe for at få det helt rigtige udtryk frem. I samarbejde med vores kunder og brugere på sociale medier finder vi frem til de helt rigtige motiver til vores plakater og illustrationer.

Hvis du har idéer til vores næste plakat, så er du altid velkommen til at skrive til os.

Sans for detaljerne

Vilakulas byplakater med Danmarks enestående byer, fortæller byernes historie og vækker dine minder.

Plakaterne er lavet i skandinavisk design, med et elegant grafisk udtryk med sans for detaljer, hvilket gør at plakaterne passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Vilakula om os

Miljøvenligt papir

Alle vores plakater er trykt på miljøcertificeret papir, der kommer fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Stop papirspild

For at forhindre unødigt papirspild er hele vores virksomhed digitaliseret. Pakkesedler, følgesedler og fakturaer på papir er afskaffet. Vi sender en ordrebekræftigelse og din faktura direkte til din indbakke.

Bæredygtighed i vand og miljø

Kontakt

VILAKULA ApS
Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 4252 7474
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: info@vilakula.dk
(Vi svarer indenfor 24 timer)

Emærket butik

Kan vi hjælpe dig?

6 + 12 =

0
Indkøbskurv