Vælg en side

OM HOLSTEBRO

En af Danmarks smukkeste kommuner ligger i den nordlige del af landet. Her ligger Holstebro Kommune, der har flere end 58.500 indbyggere og Holstebro Kommune dækker et areal på 801,6 km2.

Vi elsker Holstebro!
-og det er vi ikke alene om. Holstebro er en af de smukkeste byer i den nordlige del af Vestjylland.

Holstebros placering på landkortet gør, at det er nemt at komme rundt til de andre store byer i området. Der er nemlig kun 39 km. til Skive, 50 km. til Skjern og 35 km. til Herning.

Musikhuset Esbjerg

Den smukke bygning er tegnet af arkitekterne Jørn og Jan Utzon og er placeret i Esbjergs bymidte - kun 100 meter fra Torvet og kun få minutters gang fra banegården og havnen.

Interaktiv Holstebroplakat

Bevæg musen over de runde felter til venstre på plakaten og se hvilken bygning, vartegn eller seværdighed, der er med på plakaten.

Fakta om Holstebroplakaten

Holstebroplakaten er designet og produceret af danske Vilakula. Holstebroplakaten er en af de smukke byplakater, som Vilakula har produceret og plakaten er lavet med allerstørste kærlighed til byen og byens borgere.

Ligesom alle vores andre plakater, er Holstebroplakaten trykt på 200 gram semimat kvalitetspapir, der naturligvis er FSC® mærket, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vilakulas design er i skandinavisk stil, med flotte farver, elegant grafisk udtryk med sans for detaljer.

Køb Holstebroplakaten

Du kan købe Holstebroplakaten her. Plakaten laves i 2 forskellige størrelser.

  • 30×40 cm
  • 50×70 cm

Du kan tilkøbe en ramme til plakaten. Bestiller du plakaten med ramme, modtager du plakat og ramme, samlet – så den er lige til at hænge op. Du kan vælge følgende rammer:

  • Sort ramme
  • Hvid ramme
  • Naturlig egetræ

PRISER:

30×40 cm plakat + valgfri ramme = 498 kr.
50×70 cm plakat + valgfri ramme = 698 kr.

Om Holstebro

Holstebro er en enestående og smuk by i Danmark og når du tager en tur igennem byen, kan du se byen der ligger så smukt ved Storå. Holstebro er en vigtig handelsby med et fantastisk net af gågader. En af de mest berømte gågader i Danmark ligger i Holstebro. Gågaden mellem Store Torv og Brotorvet blev anlagt i 1963 og er dermed den ældste permanente gågade i Danmark.

Holstebro er kendt for at have en stor og vigtig industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler og kemisk industri. I Holstebro ligger det store Regionshospital, som hører under Region Midtjylland. Derudover huser Holsebro også en kaserne med Jydske Dragonregiment.

Derudover har Holstebro ligeledes en domstol, i kraft af Retten i Holstebro og hovedkvarteret for Midt- og Vestjyllands Politi.

Holstebro som årets flotteste handelsby

I 2006 blev Holstebro kåret som Danmarks bedste og flotteste handelsby. Men det er ikke den eneste gang byen hart modtaget hæder.

I oktober 2020 deltog i alt 22 danske handelsbyer i kapløbet om, at bliver kåret som årets bedste handelsby. I år 2020 vandt Holstebro titlen som Danmarks Bedste Handelsby. Motivationen var:

“Holstebro har været et mødested for handlende i mere end 700 år. Bymidten bindes sammen af en spændende og intim gågade, som er domineret af en smuk granitbelægning. Bymidten er endvidere præget af et stort antal kunstværker, som er med til at trække besøgende langvejs fra. Kulturen har således gennem mange år været et varemærke for byen, som også huser en lang række uddannelsesinstitutioner. Selv om e-handelen vil vokse i de kommende år, vil denne handelsby uden tvivl fortsat være at finde på landkortet”.

Kontakt

VILAKULA IVS
Pyramiden, Birkemose Alle 37
6000 Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 89885005
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: kundeservice@vilakula.dk
(Vi svarer indenfor 24 timer)

 

Hvad kan vi gøre for dig?

8 + 2 =

0
Indkøbskurv