Vælg en side

OM MIDDELFART

Middelfart er en af de smukkeste byer i kongeriget Danmark og ligger placeret som elegant knudepunkt, tæt på midten af landet.

Middelfart ligger i Middelfart Kommune og hører naturligt til Region Syddanmark.

I gamle dage hed Middelfart noget andet. Byen var kendt som ‘Melfar’, hvilket betyder “farvandet man rejser mellem” eller “den mellemste overfart”.

Det gamle navn referer til færgetrafikken mellem Jylland og Fyn.

Musikhuset Esbjerg

Den smukke bygning er tegnet af arkitekterne Jørn og Jan Utzon og er placeret i Esbjergs bymidte - kun 100 meter fra Torvet og kun få minutters gang fra banegården og havnen.

Interaktiv Middelfartplakat

Bevæg musen over de runde felter til venstre på plakaten og se hvilken bygning, vartegn eller seværdighed, der er med på plakaten.

Fakta om Middelfartplakaten

Middelfartplakaten er designet og produceret af danske Vilakula. Middelfartplakaten er en af de smukke byplakater, som Vilakula har produceret og plakaten er lavet med allerstørste kærlighed til byen og byens borgere.

Ligesom alle vores andre plakater, er Middelfartplakaten trykt på 200 gram semimat kvalitetspapir, der naturligvis er FSC® mærket, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vilakulas design er i skandinavisk stil, med flotte farver, elegant grafisk udtryk med sans for detaljer.

Køb Middelfartplakaten

Du kan købe Middelfartplakaten her. Plakaten laves i 2 forskellige størrelser.

  • 30×40 cm
  • 50×70 cm

Du kan tilkøbe en ramme til plakaten. Bestiller du plakaten med ramme, modtager du plakat og ramme, samlet – så den er lige til at hænge op. Du kan vælge følgende rammer:

  • Sort ramme
  • Hvid ramme
  • Naturlig egetræ

PRISER:

30×40 cm plakat + valgfri ramme = 498 kr.
50×70 cm plakat + valgfri ramme = 698 kr.

Om Middelfart

En af de danske byer, som er placeret bedst om mest smukt i Danmark – er Middelfart. Middelfart ligger i et elegant og naturskønt område med uimodståelige kyststrækninger. I Middelfart kan du se hvordan bøgeskoven breder sig flot ned til Lillebælt og helt ude i vandkanten.

Middelfart er kendt for bølgende marklandskaber og de mest idylliske små landsbymiljøer og hvis du tager en tur rundt i Middelfart kan du se alt det gamle fra Melfar til alt det nye. Nyt og gammelt er forenet på fineste vis i Middelfart.

For nogle år siden åbnedes muligheden for at se Lillebælt fra oven – med udsigt til Middelfart. Dette kan lade sig gøre med en guidet tur på oversiden af den gamle Lillebæltsbro, ved en såkalt Bridgewalking-tur. Med gåturen kommer du 60 meter over Lillebælt og det kan sagtens give et sug i maven. Det er ikke kun udsigten der kan tage pusten fra dig. Det kan det i høj grad også, når du går på broen og InterCity-toget kommer buldrende lige nedenunder.

Dykning i Middelfart

Det modsatte af en tur i højderne – er en tur i dybet. Du kan også tage på en dykkertur i Middelfart. Området omkring byen er naturligt formet med et af de bedste dykkerfarvande i Nordeuropa. Dykning i Middelfart er noget der kan hive dykkerturister til. Hvis du er øvet dykker kan du på egen hånd gå på en smuk opdagelsestur – under vand – på en af de 50 meter lange undervandsstier. På dykkerturen i Middelfart er der sat små skilte op, der indeholder oplysninger om fisk og fauna i dybet, så får du helt sikkert en unik oplevelse med hjem.

Kontakt

VILAKULA IVS
Pyramiden, Birkemose Alle 37
6000 Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 89885005
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: kundeservice@vilakula.dk
(Vi svarer indenfor 24 timer)

 

Hvad kan vi gøre for dig?

3 + 4 =

0
Indkøbskurv