Svendborgplakaten Shadow

Svendborgplakaten er en del af VILAKULAs populære serier af byplakater, hvor de danske byer bliver gengivet i flotte farver og et elegant skandinavisk design.

Den fås i to populære størrelser, så du altid kan finde en størrelse, der passer perfekt til dit hjem. Svendborgplakaten Shadow-design er trykt på 200 gram mat miljøvenligt papir, fordi vores plakater fortjener det bedste.

VILAKULAs Svendborg plakat er en af de populæreste byplakater af den smukke by ved Svendborgsund. Her finder du alle de bygninger og steder i Svendborg, som du elsker og holder af. Smuk alene eller sammen med de andre byplakater i serien.

249,00 DKK349,00 DKK

Ryd
~

Sikker betaling

Fri fragt i Danmark

60 dages fuld returret

5 stjernet kundeservice

Fri fragt i Danmark

60 dages returret

5 stjernet service

~

Sikker betaling

SVENDBORGPLAKATEN SHADOW DESIGN

Havne- og søfartsbyen Svendborg skal naturligvis have sin helt egen plakat fra VILAKULA – og vores hold af designere og grafikere forelskede sig straks i byens romantiske bykerne med smukke gamle bygninger og hyggelige torvepladser.

BYGNINGER PÅ SVENDBORGPLAKATEN

Vi starter turen igennem Svendborg ved byens smukke vartegn, Christians møllen, der ligger højt i landskabet på Kongebakken med udsigt over hele Svendborg.

Derefter går turen til midtbyen hvor vi beøger Vor Frue Kirke, den gamle købmandsgård, Wiggers Gård, Svendborgs ældste hus, Anna Hvids Gård og den smukke gamle banegård i Frederiksgade, der i dag er indrettet som butik.

På Svendborg Havn mærker man for alvor byens puls og med den travle færgeforbindelse til Ærø og de andre øer i Det Sydfynske Øhav.

Hotel Ærø, Den Gule Pakhus fra 1858 og det tidligere Hotel Svendborg (Brogade 2) er bare nogle af de smukke bygninger, der møder byens gæster, som ofte starter besøget i byens turistinformation der ligger i det gamle stemningsfulde havnepakhus, Maritimt Center.

På Svendborg havn ser man også de tydelige beviser på byens historie som en af landets vigtigste værfts byer med Svendborg Værfts markante bygninger på den kunstige ø, Frederiks Ø. 

Inden vi forlader Svendborg tager vi turen over Svendborgsundbroen til Tåsinge, hvor vi skal besøge det smukke Valdemars Slot, der har været i familien Juel’s ejer siden 1677.

DET FINDER DU PÅ SVENDBORG PLAKATEN

 • Anna Hvids gård
 • Vor Frue Kirke
 • Kammerateriet
 • Frederiksø
 • Svendborgsundbroen
 • Christiansmøllen
 • Hotel Ærø
 • Svendborg Værft
 • Det Gule Pakhus
 • Brogade 2 (Tidl. Hotel Svendborg)
 • Wiggers Gård
 • Den gamle banegård
 • Valdemars Slot
 • Porthuset
 • Svendborgsundbroen

Detaljer om Svendborgplakaten

Svendborgplakatenn er designet og produceret af den 100% danskejede virksomhed VILAKULA.

Vi har lavet byplakaten med stor kærlighed til den sydfynske by. Svendborgplakaten er trykt på 200 gram mat kvalitetspapir, der er FSC® mærket, så vi skåner miljøet mest muligt.

Plakaten er designet i skandinavisk stil, med et elegant grafisk udtryk med sans for detaljer, hvilket gør at plakaten passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Vi elsker, når vores plakater har det godt

femstjernet-anmeldelse

Den flotteste plakat, med smukke farver og bygninger man genkender med det samme !
Hurtig levering, også endda i weekenden ! 😍 Fantastisk !

Michelle

fra Facebook

femstjernet-anmeldelse

Min søn er SÅ glad for sin seje Fortnite-plakat🙌🏼 Den passer perfekt til det sort/hvide look, som han kan li’ på sit værelse. Og så er det jo fedt med de seje statements, som han kender ganske godt😉🙌🏼

Susanne Boisen

fra Facebook

femstjernet-anmeldelse

Smukke plakater ❤️ og hurtig levering. Tak for det. Glæder mig allerede til Amagerplakaten. Håber, at den er på vej 😀

Iben Hansen

fra Facebook

femstjernet-anmeldelse

God service. Gratis fragt samt hurtig betjening og levering, modtog varen 24 timer efter bestilling.

Julie Bundgård

fra Trustpilot

Kontakt

VILAKULA IVS

Pyramiden, Birkemose Alle 37
6000  Kolding
Kun administration. Intet salg fra adressen

+45 89 88 50 05
kundeservice@vilakula.dk

CVR: 39718065

 

Hvad kan vi gøre for dig?

9 + 6 =

0
Indkøbskurv